tag:blogger.com,1999:blog-3737494105475820456.post7140077676963413887..comments2023-10-24T23:03:23.598+03:00Comments on Herkkujen Helmiä: OmenaruusutEmiliahttp://www.blogger.com/profile/14725940637360306084noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3737494105475820456.post-51066228078260492352015-10-12T18:11:14.009+03:002015-10-12T18:11:14.009+03:00Nämä on niin sieviä, että on kyllä pakko kokeilla ...Nämä on niin sieviä, että on kyllä pakko kokeilla jahka kerkeää. :)Katja /Kakarathttps://www.blogger.com/profile/06806768323364655861noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3737494105475820456.post-88344924667832597972015-10-12T15:45:43.799+03:002015-10-12T15:45:43.799+03:00Kiitos! :)
Yllättävän hyvin paisto onnistui. Tiete...Kiitos! :)<br />Yllättävän hyvin paisto onnistui. Tietenkään taikina ei tummu ja rapsakoidu yhtä lailla sisältä kuin päältä. Paistossa auttoi se, ettei taikinaa jätä kaulitessa liian paksuksi ja myös se, että paiston loppuvaiheessa suojasin omenaruusujen pinnan foliolla, jottei omena tummunut liikaa ja pohja sai vielä kypsyä.<br />Jos leivot itse omenaruusuja, niin kuulen ilomielin kommentteja, miten paisto onnistui :)Herkkujen Helmiähttp://www.herkkujenhelmia.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3737494105475820456.post-29651415024010175802015-10-06T01:46:18.614+03:002015-10-06T01:46:18.614+03:00Kauniita! olen nähnyt jo muissakin blogeissa vasta...Kauniita! olen nähnyt jo muissakin blogeissa vastaavia aiemmin. Onnistuiko sinulla paisto hyvin? Kypsyivätkö sisältä? Jossain ohjeessa valitettiin jääneen taikinaiseksi sisältä.Kaurahttps://www.blogger.com/profile/03694083075475542548noreply@blogger.com