Varoitus kaikille niille, jotka ovat hulluna daim-suklaaseen. Voin taata, että yksi muffinssi ei riitä ;)
Tämän herkun kruunais vielä joku ihana kuorrute kermasta tai muusta ihanasta, mutta mun aika loppu valitettavasti kesken :/ Että nyt vähän köyhempi versio.
2 Daim- suklaalevyä
300 g voita
3 dl sokeria
4 munaa
4 tl leivinjauhetta
5 rkl kaakaojauhetta
3 dl kermaa
7 dl vehnäjauhoja
- Voi ja sokeri vaahdotetaan, lisätään kananmunat yksitellen
- Toinen suklaalevy rouhitaan hienoksi rouheeksi
- Lisätään kerma, rohittu suklaa ja keskenään sekoitetut kuivat aineet
- Pursotetaan vähän taikinaa muffinssivuoan pohjalle, lisätään daimsuklaapala ja pursotetaan massaa vielä päälle
- Paistetaan 225 asteessa noin 15 minuuttia
Ihan pakkohan tota on testata.
VastaaPoistaTosi hienoja.Tuo tomusokeri tuossa päällä tuo vähän sellaista talvista tunnelmaa;)
VastaaPoistaAh, mitä herkkuja!
VastaaPoistaTäytyypä joskus kokeilla..
Oon niin koukussa blogiisi, siskosein! Montakaan ohjetta en oo kokeillu, mutta kuvien katselustakin saa paljon. Leipomuksesi ovat kuin taideteoksia!
Tää on niin paras muffinssiresepti..ihan tässä alkaa tehä mieli ku kattelee noita kuvia :)
VastaaPoistaEhdottomasti testattava, hienoja, oot Emmi taitava! <3
VastaaPoistaKiitos Eve! Oon kyllä nii innoissani tästä blogista, että jos aika riittäis, en varmaa muuta tekiskää ku kokeilis kaikkia kivaa :)
VastaaPoistaHuoh, onneksi ei löydy kaapista daim-sulkaata, muuten menisi varmaan koko pellillinen :)
VastaaPoistahei! saako voi olla sulanutta?
VastaaPoistaHei!
PoistaHuoneenlämpöinen voi vaahtoutuu parhaiten, mutta sulaksi asti rasvaa ei kannata päästää. Muffinssin rakenne kärsii sulasta voista, sillä silloin voita ja sokeria ei voi vaahdottaa.
Anteeksi, kun jouduit odottamaan vastausta näin pitkään. Toivottavasti ei tullut liian myöhään!
Ystävällisesti
Emilia