Oon nähny muutamissa blogeissa hauskoja pääsiäiskakkuideoita ja pitihän se sitte itekin kokeilla juhlan kunniaksi. :)
Kakkupohjana on gluteeniton sokerikakkupohja, täytteeksi laitoin Kinuskikissan kinuski-vadelmatäytteen (paitsi vadelmien tilalta laitoin punaherukoita) ja kakku on kuorrutettu Fudge-massalla.
Pajunkissat syntyivät maitosuklaasta ja sokerikreemistä.
Opinpa taas muutaman asian lisää tätä kakkua värkätessä. Yllätyin, kuinka paljon täytteen marjat tuo kosteutta kakkuun, joten vähempikin kostutus olisi riittänyt.
Käytin kaapista gluteenittomat Jytte-jauhot loppuun ja vaikka korvasin puolet jauhomäärästä perunajauhoilla, tuli kakkupohjan rakeenteesta vähän turhan karkea.
Noo, tekemällä oppii ja viisastuu :) Kyllä kävi kakku näistä seikoista huolimatta kaupaksi ja sehän on pääasia;)
Kivan näköinen koristelu!Ihan oikeilta pajunkissoilta näyttää.
VastaaPoistaAivan ihanan näköisiä leivoksia olet tehnyt.. Pakko liittyä lukijaksi ja jäädä seurailemaan :)
VastaaPoistaKiitos kovasti!
PoistaLämpimästi tervetuloa uudestaanki vierailemaan :)